Tilpasso-take-away
Du kan forudbestille din mad her og afhente i butikken.

Afhentningstider:
Ons-tors-fredag: 14.00 -18.00 / Lørdag: 12.00-16.00

Tilpasso Classico 105,-

Tilpasso Classico, vores Klassiske tapas platte. Kan bestilles ned til 1 person. Vælg antal personer. Se menu beskrivelse til højre

Tilpasso´s månedsmenu (sommer menu) 115,-

Tilpasso's Måneds menu, nye spændene retter og delikatesser hver måned. Kan bestilles ned til 1 person. Vælg antal personer. Se menu beskrivelse til højre

Jomfru hummersuppe 85,-

0,5L. hjemmelavet jomfru-hummersuppe. Se beskrivelse til højre.

Toscana Meatballs 95,-

12stk. kødboller med agurk salat og Græsk tzatziki . Se beskrivelse til højre

Caprese salat 55,-

Tomat-salat på bund af rucola, med ægte Buratta-mozzarella og hvidvinsdressing. se beskrivelse til højre.

Tilpasso classico

klassisk Tapas platte fra Europa, med smag af sommer, syd og sol.

Sommer Menu

Gælder både maj og juni. En samling af de bedste sommer oste og smagsfuld Charcuteri.

Jomfruhummer suppe

Cremet, hjemmelavet jomfruhummer-suppe, perfekt til forret eller lunt måltid.

Toscana meatballs

Hjemmelavet kødboller af salsicca kød, med agurkesalat og tzatziki.

Caprese salat

Størrelse stor!
den perfekte salat til tapas bordet, eller som en ekstra-ret til vegetarer.

Tilpasso Classico

Laksemousse

varmrøget laks rørt op med urtemayo, rødløg og knuste kapers.

Chorizo Magno

Fra “chorizo kongen” Alejandro, i bunden af duoro dalen. grovhakket og smagsfuld.

Serano dé Oro

Spansk 15måneders modnet, lufttørret skinke.

Tomme de Savoi

Klassikeren over franske klassikere, cremet fast ost med god balance i smagen.

Manchego

Spansk Fast ost af gedemælk, lagret i 12måneder.

Caprese-salat

tomat-salat med ægte buratta-mozzarella og kraftig hvidvinsdressing.

Klassiske tilbehør:

Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.

Tapas sommer menu

Hjemmelavet Laksemousse

Varmrøget laks rørt med dildmayo, rødløg og knuste kapers.

Rosette dé Lyon

Fransk Salami, krydret sommerpølse, fra producenten Broceliande i Lyon.

Coppa Dé Parmá

Italiensk Parmaskinke, 12mnd. lufttørret hos Ferrari cav. Bruno. 

Los Cameros

Sommervenlig 3blandings ost af primært ko, med både får og gedemælk.

Langres Rødkilt brie

frisk Rødkilt ost fra Champagne provinsen, ung, kort modnet ost til hyldest for de unge Champagner.

Quinoa sommer salat

Quinoa salat med Vandmelon, vindruer, forårsløg, myntheblade og ærteskud.

Klassiske tilbehør:

Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.

Jomfru hummersuppe

Skål med 500ml. Hjemmelavet jomfruhummer suppe

Jomfru hummer bisque med reduceret fløde,

tilsmagt med syrlig citrusfrugt og peber.

En cremet, smagfuld suppe der passer både til forret eller som en side-ret til tapas-bordet.

pakket på køl, varmes op i gryde til suppen er lun. Server med ”dybbe-brød”.

Holdbarhed: maks 5dage på køl.

Toscana meatballs

12stk. kødboller (300g) + Græsk tzatziki (ca.150g) og agurkesalat.

Hjemmelavede kødboller af importeret salsicca-fars fra Toscana. Forstegt i mild chilisovs og bagt i ovnen.

Pakket på køl, varmes bedst op i ovnfast fad uden låg, ca. 10-12min. På 180grader.

Server som tilbehør til maden, eller snack med tzatziki.

Holdbarhed: maks 3dage på køl.

Caprese salat

Skål med 300g salat + hvidvinsdressing i bøtte.

Tomat salat på bund af rucola, med ægte Buratta-mozzarella, toppet med rødløg, basilikum

og kraftig hvidvins-dressing.

 

Ca. 300g (nok til 2personer, som tilbehør til aftens-maden).

Eller som ekstra vegetar ret til selskabet.

Holdbarhed: maks 3 dage på køl.