Bestil take-away

TILPASSO TAKE AWAY MENU

Du kan forudbestille din mad her og afhente i butikken. 

Tilpasso takeaway kan nu bestilles fra 1person. og koster 95kr. pr person.

“Tilpasso takeaway” – månedens smagsmenu og er en samling af lækre europæiske delikatesser og hjemmelavede tilbehør.

Udover tapas-bakken er der blevet tilføjet et udvalg af hjemmelavede retter der passer til sæsonen. RETTERNE ER KOLDE og kan gemmes i køleskabet til i skal bruge dem og skal blot varmes op.

Al maden er selvfølgelig frisk og bliver anrettet samme dag efter bestilling.

Afhentningstider: Onsdag – Torsdag – Fredag – 14.00-18.00

Lørdag – 12.00-16.00

 

Tilpasso takeaway 95,-

8 forskellige tapas anretninger serveres med brød, dybbelse og tilbehør.

”Tour de France” picnic 95,-

Tilpasso har lavet en picnic-bakke af franske specialiteter, oste + brød.
Bakken er delevenlig og lavet til at tage direkte med sig ned på græsset.

Jomfruhummer suppe 75,-

Cremet hummersuppe på fløde serveres med stenovnsbrød.

Alle bestillinger bliver manuelt besvaret, frygt ej hvis du ikke får en bekræftelse med det samme. 

TILPASSO TAKE AWAY
Augst sommer tapas menu

  • Boquerones al Vinagre– Ansjoser fra Biscaya-kysten, med ristet brød og aioli.
  • Finocchiona – Italiensk lufttørret blød fennikel pølse.
  • Toscana meatballs – Salsiccia kødboller stegt i chili-tomatsauce.
  • Los Cameros – Spansk Blandingsost, primært komælk, med en smule får- og gedemælk. I toppen af sin klasse.
  • Tartufo Talleggio– Italiensk Komælks blødost med stykker af sort sommertrøffel. 
  • Grignotons – små røget franske pølsesnacks, provence/parmasan.
  • Caprese salat – rucola, tomat og mozzarella med hvidvinsdressing.
  • Tilbehør: stenovnsbrød, tzatziki og oliven tapenade.

Nye retter

"Tour de France" Picnic 95,-

Fransk langtids- tilberedt anderillette, Franske grignotons af provence og parmasan. Fransk Salami "jesus". Tomme de savoi alpeost, Fransk Brillat savarin - blødmodnet brieost. Med nødder, dybbelse, brød til.

Jomfruhummer suppe

Skål med 400 ml. hjemmelavet hummersuppe, til genopvarmning, lavet på reduceret fløde og hummerbisque. serveret med stenovnsbrød. Varm op til suppen er lun.
Velbekomme. (tip: krydr suppen med lidt pepper lige før servering, giver et "pift" til den cremede smag)