Bestil take-away

TILPASSO TAKE AWAY MENU

Du kan forudbestille din mad her og afhente i butikken. 

Tilpasso takeaway kan nu bestilles fra 1person. og koster 95kr. pr person.

“Tilpasso takeaway” Retten er stadigt månedens smagsmenu og er en samling af lækre europæiske delikatesser og hjemmelavede tilbehør.

Udover tapas-bakken er der blevet tilføjet et udvalg af hjemmelavede retter der passer til sæsonen. RETTERNE ER KOLDE og kan gemmes i køleskabet til i skal bruge dem og skal blot varmes op.

Al maden er selvfølgelig frisk og bliver anrettet samme dag efter bestilling.

Afhentningstider: Onsdag – Torsdag – Fredag – 14.00-18.00

Lørdag – 12.00-16.00

Tilpasso takeaway 95,-

8 forskellige tapas anretninger serveres med brød, dybbelse og tilbehør.

”Tour de France” picnic 95,-

Tilpasso har lavet en picnic-bakke af franske specialiteter, oste + brød.
Bakken er delevenlig og lavet til at tage direkte med sig ned på græsset.

Jomfruhummer suppe 75,-

Cremet hummersuppe på fløde serveres med stenovnsbrød.

Alle bestillinger bliver manuelt besvaret, frygt ej hvis du ikke får en bekræftelse med det samme. 

TILPASSO TAKE AWAY
Juli sommer tapas menu

  • Lakserulle – koldrøget færøsk laks med rygeostcreme
  • Chorizo Bellota – Spansk røget paprika pølse.
  • Ande-Rillette – Fransk langtids-tilberedt plukket andebryst.
  • Tomme Dé Savoi – Fransk Alpe ost, lettere mild og cremet sommerost.
  • Gul Krystal ost– Dansk sommerost, tilsmagt med ananas og brændt sukker
  • Grignotons – små røget franske pølsesnacks, provence/parmasan.
  • Fransk Kartoffelsalat – Kartoffelsalat med asparges, radisser Parmasanost og sennepsdressing.
  • Tilbehør: stenovnsbrød, Aioli og oliven tapenade.

Nye retter

"Tour de France" Picnic 95,-

Fransk langtids- tilberedt anderillette, Franske grignotons af provence og parmasan. Fransk Salami "jesus". Tomme de savoi alpeost, Fransk Brillat savarin - blødmodnet brieost. Med nødder, dybbelse, brød til.

Jomfruhummer suppe

Skål med 400 ml. hjemmelavet hummersuppe, til genopvarmning, lavet på reduceret fløde og hummerbisque. serveret med stenovnsbrød. Varm op til suppen er lun.
Velbekomme. (tip: krydr suppen med lidt pepper lige før servering, giver et "pift" til den cremede smag)