Bestil take-away

Vi holder lukket for spisning i huset hele december grundet juletravlhed,men du kan stadigt bestille tapas take-away indtil lørdag d. 17 December.

TILPASSO TAKE AWAY

Du kan forudbestille din mad her og afhente i butikken. 

Tilpasso takeaway kan nu bestilles fra 1 person. og koster 95kr. pr person.

“Tilpasso takeaway” – månedens smagsmenu og er en samling af lækre europæiske delikatesser og hjemmelavede tilbehør.

Udover tapas-bakken bliver der løbende tilføjet et udvalg af hjemmelavede retter der passer til sæsonen. RETTERNE ER KOLDE og kan gemmes i køleskabet til de skal bruges og skal blot varmes op.

Al maden er selvfølgelig frisk og bliver anrettet samme dag efter bestilling.

Afhentningstider: Onsdag – Torsdag – Fredag – 14.00-18.00

Lørdag – 12.00-16.00

Tilpasso takeaway 95,-

8 forskellige tapas anretninger serveres med brød, dybbelse og tilbehør.

Jomfruhummer suppe 75,-

Cremet hummersuppe på fløde serveres med stenovnsbrød.

Alle bestillinger bliver manuelt besvaret, frygt ej hvis du ikke får en bekræftelse med det samme. 

TILPASSO TAKE AWAY
"December" tapas menu
Tilgængelig indtil 17 december!

  • Hjemmelavet laksemousse– varmrøget laks, urtemayo og knuste kapers.
  • Coppa di Parma– Parma skinke i højeste kvalitet, 12 måneders lufttørring.
  • Vitello Tonnado – kalvekød kogt sous-vide, med urter, serveres med tun-creme og kapersbær.
  • Cru de Savoi– modnet alpeost, den fransk udgave af den berømte gruyere ost. 
  • Vesterhavs ost– Dansk prisvinder, vi kender den, vi elsker den.
  • Fransk Landpaté – Fra Champagne, klassisk grov og krydret i smagen.
  • Vintersalat – Bagt gulerods salat, vendt i baby spinat og feta, toppet med saltede mandler, server med senneps dressing.
  • Tilbehør: stenovnsbrød, tzatziki og oliven tapenade.

Nye retter

Jomfruhummer suppe

Skål med 400 ml. hjemmelavet hummersuppe, til genopvarmning, lavet på reduceret fløde og hummerbisque. serveret med stenovnsbrød. Varm op til suppen er lun.
Velbekomme. (tip: krydr suppen med lidt pepper lige før servering, giver et "pift" til den cremede smag)