Tilpasso_Logo_flat_bw

Smag på verden

tapas-rundt-bord-vin

Velkommen til Tilpasso

Inspireret af den spanske tapas, blandet med min tilgang til det nordiske køkken.

I samarbejde med Alverdens Vine har vi skabt rammerne for en rigtig hyggelig aften! i uformelle omgivelser og selvom der er lavt til loftet lover vi højt humør.
Imens i kigger på udvalget af lidt over 400 forskellige flasker vin, bliver maden skåret og anrettet i den bedste tapas stil.

Vores leverandører køber udelukkende deres produkter fra mindre landsteder rundt omkring i Europa, der gennem generationer har opdrættet og bearbejdet deres egne produkter. Det mener vi sikrer den bedste kvalitet og smagsoplevelse for vores kunder.

Det er også muligt at bestille maden som take-away

Menu

Menu

Tilpasso tapas selskab
115kr+ pr. per.

Hold dit næste selskab hos tilpasso, Vi kan skræddersy tapas menuen lige efter dit ønske og tema. minimum 6 retter og mulighed for servering over flere gange. den perfekte løsning til smagning for vennerne ( der hjælper vi med hvad der passer sammen og kunne være spændene). 

Til fødselsdag og lignende kan vi tilbyde alt fra buffet løsning til 3retters middag i vore lokaler (maks 30per.)

Tilpasso take-away - 185 kr.
(til 2 personer)

Lakserulle med røget ostecreme

Italiensk Prosciutto Parma

Spansk Vildsvins Chorizo

Græsk Tzatziki

Burrata bufala 

Prima Donna

kål salat m. peanuts 

Med friskbagt brød og tapenader

Vinkoncept

Vinkonceptet fungerer således, at der tilbydes et udvalg af rødvine, hvidvine og mousserende vine, alle til en glaspris af 50kr.

Udover vores vine til glaspris – finder du på vores vinhylder et udvalg af vine fra verdens 28 vigtigste vinregioner. Vi er derfor sikre på, at vores kunder altid finder en vin der rammer lige i øjet.

Vinene kommer fra
Italien, dvs. Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Sardinen, Puglia. Frankrig: Alsace, Bordeaux, Bourgogne, Champagne, Rhone, Provence, Sydfrankrig. Tyskland, Østrig, Portugal, Spanien: Duo, Rioja, Priorat. Grækenland, New Zealand, Australien, Sydafrika, Californien, Washington, Mexico, Argentina og Chile.


cof
vinbartønder-cropped

Selskaber

Alverdens vines bordindretning er lavet med henblik på privat brug for mindre selskaber. Alt fra vennegruppen på 16 personer og ned til 4 personer kan sidde i vores private område og holde en smagning, en julefrokost, holde møde i vores V.I.P rum, eller hvad kreativiteten nu kan finde på.

Tilpasso Classico

Laksemousse

varmrøget laks rørt op med urtemayo, rødløg og knuste kapers.

Chorizo Magno

Fra “chorizo kongen” Alejandro, i bunden af duoro dalen. grovhakket og smagsfuld.

Serano dé Oro

Spansk 15måneders modnet, lufttørret skinke.

Tomme de Savoi

Klassikeren over franske klassikere, cremet fast ost med god balance i smagen.

Manchego

Spansk Fast ost af gedemælk, lagret i 12måneder.

Caprese-salat

tomat-salat med ægte buratta-mozzarella og kraftig hvidvinsdressing.

Klassiske tilbehør:

Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.

Caprese salat

Skål med 300g salat + hvidvinsdressing i bøtte.

Tomat salat på bund af rucola, med ægte Buratta-mozzarella, toppet med rødløg, basilikum

og kraftig hvidvins-dressing.

 

Ca. 300g (nok til 2personer, som tilbehør til aftens-maden).

Eller som ekstra vegetar ret til selskabet.

Holdbarhed: maks 3 dage på køl.

Toscana meatballs

12stk. kødboller (300g) + Græsk tzatziki (ca.150g) og agurkesalat.

Hjemmelavede kødboller af importeret salsicca-fars fra Toscana. Forstegt i mild chilisovs og bagt i ovnen.

Pakket på køl, varmes bedst op i ovnfast fad uden låg, ca. 10-12min. På 180grader.

Server som tilbehør til maden, eller snack med tzatziki.

Holdbarhed: maks 3dage på køl.

Jomfru hummersuppe

Skål med 500ml. Hjemmelavet jomfruhummer suppe

Jomfru hummer bisque med reduceret fløde,

tilsmagt med syrlig citrusfrugt og peber.

En cremet, smagfuld suppe der passer både til forret eller som en side-ret til tapas-bordet.

pakket på køl, varmes op i gryde til suppen er lun. Server med ”dybbe-brød”.

Holdbarhed: maks 5dage på køl.

Tapas sommer menu

Hjemmelavet Laksemousse

Varmrøget laks rørt med dildmayo, rødløg og knuste kapers.

Rosette dé Lyon

Fransk Salami, krydret sommerpølse, fra producenten Broceliande i Lyon.

Coppa Dé Parmá

Italiensk Parmaskinke, 12mnd. lufttørret hos Ferrari cav. Bruno. 

Los Cameros

Sommervenlig 3blandings ost af primært ko, med både får og gedemælk.

Langres Rødkilt brie

frisk Rødkilt ost fra Champagne provinsen, ung, kort modnet ost til hyldest for de unge Champagner.

Quinoa sommer salat

Quinoa salat med Vandmelon, vindruer, forårsløg, myntheblade og ærteskud.

Klassiske tilbehør:

Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.