Tilpasso holder ferie hele januar, butikken har stadigt åbent
Reserver bord eller plads her til de kommende arrangementer. se hele Listen over fremtidige begivenheder til højre.
Du skal blot reservere bord for at tilmelde dig til et af de fremtidige arrangementer, skriv gerne i kommentar feltet, hvis i er et selskab der ønsker at sidde samlet, eller hvis i har andre ønsker.
husk vi har stadigt åbent hver weekend til spisning 115,- for 6retters tapas og vinglas fra 50,-
Åbningstider: Tor-fredag 18-22 Lørdag 15-22
Tilpasso Classico
Laksemousse
varmrøget laks rørt op med urtemayo, rødløg og knuste kapers.
Chorizo Magno
Fra “chorizo kongen” Alejandro, i bunden af duoro dalen. grovhakket og smagsfuld.
Serano dé Oro
Spansk 15måneders modnet, lufttørret skinke.
Tomme de Savoi
Klassikeren over franske klassikere, cremet fast ost med god balance i smagen.
Manchego
Spansk Fast ost af gedemælk, lagret i 12måneder.
Caprese-salat
tomat-salat med ægte buratta-mozzarella og kraftig hvidvinsdressing.
Klassiske tilbehør:
Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.
Caprese salat
Skål med 300g salat + hvidvinsdressing i bøtte.
Tomat salat på bund af rucola, med ægte Buratta-mozzarella, toppet med rødløg, basilikum
og kraftig hvidvins-dressing.
Ca. 300g (nok til 2personer, som tilbehør til aftens-maden).
Eller som ekstra vegetar ret til selskabet.
Holdbarhed: maks 3 dage på køl.
Toscana meatballs
12stk. kødboller (300g) + Græsk tzatziki (ca.150g) og agurkesalat.
Hjemmelavede kødboller af importeret salsicca-fars fra Toscana. Forstegt i mild chilisovs og bagt i ovnen.
Pakket på køl, varmes bedst op i ovnfast fad uden låg, ca. 10-12min. På 180grader.
Server som tilbehør til maden, eller snack med tzatziki.
Holdbarhed: maks 3dage på køl.
Jomfru hummersuppe
Skål med 500ml. Hjemmelavet jomfruhummer suppe
Jomfru hummer bisque med reduceret fløde,
tilsmagt med syrlig citrusfrugt og peber.
En cremet, smagfuld suppe der passer både til forret eller som en side-ret til tapas-bordet.
pakket på køl, varmes op i gryde til suppen er lun. Server med ”dybbe-brød”.
Holdbarhed: maks 5dage på køl.
Tapas sommer menu
Hjemmelavet Laksemousse
Varmrøget laks rørt med dildmayo, rødløg og knuste kapers.
Rosette dé Lyon
Fransk Salami, krydret sommerpølse, fra producenten Broceliande i Lyon.
Coppa Dé Parmá
Italiensk Parmaskinke, 12mnd. lufttørret hos Ferrari cav. Bruno.
Los Cameros
Sommervenlig 3blandings ost af primært ko, med både får og gedemælk.
Langres Rødkilt brie
frisk Rødkilt ost fra Champagne provinsen, ung, kort modnet ost til hyldest for de unge Champagner.
Quinoa sommer salat
Quinoa salat med Vandmelon, vindruer, forårsløg, myntheblade og ærteskud.
Klassiske tilbehør:
Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.