Tilpasso take away holder sommerferie lukket hele juli måned.
Det vil ikke være muligt at bestille tapas take away i denne periode.
Butikken har stadigt åbent i Tirsdag – Lørdag hele sommeren.
God sommer 🙂
Vinbarens åbningstider
Torsdag: 12.00 – 18.00
Fredag: 12.00 – 20.00
Lørdag: 12.00 – 16.00
Vinbarens koncept – I vores palmegård har vi i bedste sydeuropæiske stil skabt et lille mikroklima for god stemning og uformel afslapning, en pause fra hverdagen, hvor du kan føle dig hjemme og forkælet på samme tid.
På vores “Vinkort” har vi et flot udvalg af vine på glaspris der rangere mellem 50-100,-. På den måde “tvinger” vi vores gæster til at kigge mere på vinen end på prisen.
Det er også muligt at få lidt charcuterié og tapas fra vores “snack-kort”.
Selskaber
Fra 6 personer
Går du og overvejer hvad, hvor og hvordan dit næste selskab skal foregå.
Så tøv ikke med at kontakte os for selskaber både i og ude af huset.
Vi laver “private dinners” helt ned til 6personer med mulighed for skræddersyet tapas&vin -menu, der passer præcis til jeres selskab.
Det er også muligt at leje hele bulen! om det er til fødselsdag, reception, sammenkomst, temafest eller bare blær, har vi mulighed for at servicere jer med alt fra stor tapas buffet til 3retters tallerken servering.
Selskabs menu 1
Tapas bord
155,- pr. person
Se menu
Charcuterié
Rosette dé Lyon
Fransk, krydret sommer salami, fra producenten Broceliande i Lyon.
Serano dé oró
”det spanske guld” 15mnd. Lufttørret serano skinke i højeste kvalitet.
Chorizo dé Belotta
Spansk klassisk paprika pølse, fra Chorizo kongen Alejandro i duerro dalen.
Ostefade
Vesterhavs ost
saltet, cremet og nem at li´
Brie de meaux
Fransk landbrie, en klassisker fra Dongé
Italiensk Caprese salat
Rucola salat, Bøf tomat, bøffel mozzarella, rødløg, frisk basilikum og balsamico dressing.
Hjemmelavet Laksemousse
varmrøget laks rørt op med dildmayo, knuste kapers og rødløg
Hjemmelavet Lakseruller
koldrøget laks med røget ostecreme
Til bordet:
Hjemmelavet Aioli, Oliven tapenade, smør, brød og kiks
Tzatziki, oliven og nødder
Selskabs menu 2
Tapas and Wine
300,- pr. person
Se menu
Forret
Hummersuppe
Vin hertil: Viognier
Mellem ret
Svampe toast
Tapas Bord
2 vine hertil:
Pike road, pinot noir, Oregon
Toro de Piedra, Chardonnay Reserva, Chile
Charcuterié
Rosette dé Lyon
Fransk, krydret sommer salami, fra producenten Broceliande i Lyon.
Chorizo dé Belotta
Spansk klassisk paprika pølse, fra Chorizo kongen Alejandro i duerro dalen.
Ostefade
Vesterhavs ost
saltet, cremet og nem at li
Brie de meaux
Fransk landbrie, en klassisker fra Dongé
Til bordet:
Aioli, Oliven tapenade, smør, brød og kiks
Tzatziki, oliven og nødder
Dessert
Chokolade kage m. Sorbet is og bær
Vin hertil: 10års portvin (+200,- for 20års)
Ønskes anden vin til selskabet vil det blive modregnet i forhold til aftale.
Det er altid muligt at købe yderligere vin under middagen.
Selskabs menu 3
Luksus tapas middag
495,- pr. person
Se menu
In the making
Selskabs menu 4
Receptions Tapas
125,- pr. person
Se menu
under konstruktion