Vinbar & Selskaber

Vinbarens åbningstider

Onsdag: 12.00 – 18.00

Torsdag: 12.00 – 18.00

Fredag: 12.00 – 20.00

Lørdag: 12.00 – 16.00

Vinbarens konceptI vores palmegård har vi i bedste sydeuropæiske stil skabt et lille mikroklima for god stemning og uformel afslapning, en pause fra hverdagen, hvor du kan føle dig hjemme og forkælet på samme tid.

På vores “Vinkort”  har vi et flot udvalg af vine på glaspris der rangere mellem 50-100,-. På den måde “tvinger” vi vores gæster til at kigge mere på vinen end på prisen.

Det er også muligt at få lidt charcuterié og tapas fra vores “snack-kort”.

Selskaber

Fra 6 personer
Går du og overvejer hvad, hvor og hvordan dit næste selskab skal foregå.
Så tøv ikke med at kontakte os for selskaber både i og ude af huset.

Vi laver “private dinners”  helt ned til 6personer med mulighed for skræddersyet tapas&vin -menu, der passer præcis til jeres selskab.

Det er også muligt at leje hele bulen! om det er til fødselsdag, reception, sammenkomst, temafest eller bare blær, har vi mulighed for at servicere jer med alt fra stor tapas buffet til 3retters tallerken servering.

Selskabs menu 1

Tapas bord
155,- pr. person

Se menu

Charcuterié
Rosette dé Lyon
Fransk, krydret sommer salami, fra producenten Broceliande i Lyon.

Serano dé oró
”det spanske guld” 15mnd. Lufttørret serano skinke i højeste kvalitet.

Chorizo dé Belotta
Spansk klassisk paprika pølse, fra Chorizo kongen Alejandro i duerro dalen.

Ostefade
Vesterhavs ost
saltet, cremet og nem at li´

Brie de meaux
Fransk landbrie, en klassisker fra Dongé

Italiensk Caprese salat
Rucola salat, Bøf tomat, bøffel mozzarella, rødløg, frisk basilikum og balsamico dressing.

Hjemmelavet Laksemousse
varmrøget laks rørt op med dildmayo, knuste kapers og rødløg

Hjemmelavet Lakseruller
koldrøget laks med røget ostecreme

Til bordet:
Hjemmelavet Aioli, Oliven tapenade, smør, brød og kiks
Tzatziki, oliven og nødder

Selskabs menu 2

Tapas and Wine
300,- pr. person

Se menu

Forret
Hummersuppe
Vin hertil: Viognier

Mellem ret
Svampe toast

Tapas Bord
2 vine hertil:
Pike road, pinot noir, Oregon
Toro de Piedra, Chardonnay Reserva, Chile

Charcuterié
Rosette dé Lyon
Fransk, krydret sommer salami, fra producenten Broceliande i Lyon.
Chorizo dé Belotta
Spansk klassisk paprika pølse, fra Chorizo kongen Alejandro i duerro dalen.

Ostefade
Vesterhavs ost
saltet, cremet og nem at li

Brie de meaux
Fransk landbrie, en klassisker fra Dongé

Til bordet:
Aioli, Oliven tapenade, smør, brød og kiks
Tzatziki, oliven og nødder

Dessert
Chokolade kage m. Sorbet is og bær
Vin hertil: 10års portvin (+200,- for 20års)

Ønskes anden vin til selskabet vil det blive modregnet i forhold til aftale.
Det er altid muligt at købe yderligere vin under middagen.

Selskabs menu 3

Luksus tapas middag
495,- pr. person

Se menu

In the making

Selskabs menu 4

Receptions Tapas
125,- pr. person

Se menu

under konstruktion