Pulled duck sliders

105,00 kr.

Lækker andeburger

Kategori:

TILPASSO TAKE AWAY

Du kan forudbestille din mad her og afhente i butikken.

Tilpasso takeaway kan nu bestilles fra 1 person. og koster 95kr. pr person.

“Tilpasso takeaway” – månedens smagsmenu og er en samling af lækre europæiske delikatesser og hjemmelavede tilbehør.

Udover tapas-bakken bliver der løbende tilføjet et udvalg af hjemmelavede retter der passer til sæsonen. RETTERNE ER KOLDE og kan gemmes i køleskabet til de skal bruges og skal blot varmes op.

Al maden er selvfølgelig frisk og bliver anrettet samme dag efter bestilling.

Afhentningstider: Onsdag – Torsdag – Fredag – 14.00-18.00

Color

Blue

Tilpasso Classico

Laksemousse

varmrøget laks rørt op med urtemayo, rødløg og knuste kapers.

Chorizo Magno

Fra “chorizo kongen” Alejandro, i bunden af duoro dalen. grovhakket og smagsfuld.

Serano dé Oro

Spansk 15måneders modnet, lufttørret skinke.

Tomme de Savoi

Klassikeren over franske klassikere, cremet fast ost med god balance i smagen.

Manchego

Spansk Fast ost af gedemælk, lagret i 12måneder.

Caprese-salat

tomat-salat med ægte buratta-mozzarella og kraftig hvidvinsdressing.

Klassiske tilbehør:

Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.

Caprese salat

Skål med 300g salat + hvidvinsdressing i bøtte.

Tomat salat på bund af rucola, med ægte Buratta-mozzarella, toppet med rødløg, basilikum

og kraftig hvidvins-dressing.

 

Ca. 300g (nok til 2personer, som tilbehør til aftens-maden).

Eller som ekstra vegetar ret til selskabet.

Holdbarhed: maks 3 dage på køl.

Toscana meatballs

12stk. kødboller (300g) + Græsk tzatziki (ca.150g) og agurkesalat.

Hjemmelavede kødboller af importeret salsicca-fars fra Toscana. Forstegt i mild chilisovs og bagt i ovnen.

Pakket på køl, varmes bedst op i ovnfast fad uden låg, ca. 10-12min. På 180grader.

Server som tilbehør til maden, eller snack med tzatziki.

Holdbarhed: maks 3dage på køl.

Jomfru hummersuppe

Skål med 500ml. Hjemmelavet jomfruhummer suppe

Jomfru hummer bisque med reduceret fløde,

tilsmagt med syrlig citrusfrugt og peber.

En cremet, smagfuld suppe der passer både til forret eller som en side-ret til tapas-bordet.

pakket på køl, varmes op i gryde til suppen er lun. Server med ”dybbe-brød”.

Holdbarhed: maks 5dage på køl.

Tapas sommer menu

Hjemmelavet Laksemousse

Varmrøget laks rørt med dildmayo, rødløg og knuste kapers.

Rosette dé Lyon

Fransk Salami, krydret sommerpølse, fra producenten Broceliande i Lyon.

Coppa Dé Parmá

Italiensk Parmaskinke, 12mnd. lufttørret hos Ferrari cav. Bruno. 

Los Cameros

Sommervenlig 3blandings ost af primært ko, med både får og gedemælk.

Langres Rødkilt brie

frisk Rødkilt ost fra Champagne provinsen, ung, kort modnet ost til hyldest for de unge Champagner.

Quinoa sommer salat

Quinoa salat med Vandmelon, vindruer, forårsløg, myntheblade og ærteskud.

Klassiske tilbehør:

Græsk olivenmix, Stenovnsbrød, Aioli og Oliven-tapenade.